Info

På denne side vil initiativtagerne Orla Andersen og Linda Norvark sammen med Svinø borgerforening forsøge at holde dig opdateret og orienteret om bestræbelserne for at få fibernet net til området.

Vi er et par borgere, der arbejder for at få fibernet til dette område.
• Kostræde by
• Sallerup by
• Svinø by
• Svinø Strand
• Landområderne mellem ”byerne” 


På denne hjemmeside vil vi løbende holde dig orienteret om status på projektet. Når der kommer nyt på hjemmesiden, vil vi orientere om det på facebookgrupperne Svinø Borgerforening og Lundby 4750.
Med venlig hilsen

 

Linda Norvark                             Orla Andersen                                                  

Næstvedvej 376                         Dybsøvejen 61
4750 Lundby                              4750 Lundby
Mobil: 50942572                       
Mobil: 21274726

Mail: lkn@nordicpack.dk           Mail: orla.svinoe@gmail.com

PS: Vi har ingen økonomisk interesse i dette, kun et ønske om fremtidssikret internet. 

Hej alle

 

Sidste år - allerede før frosten var gået af jorden - blev der i Sallerup sået et mindre antal frø. Rygter om initiativet spredtes - ikke med vinden men via Facebook - helt til Svinø og Kostræde, hvor der også blev sået nogle frø.

 Men frøene skulle også gødes og vandes - og heldigvis meldte der sig en mindre skare af personer, der kunne påtage sig denne opgave. Så de gik i gang og besøgte alle huse i området. Desværre var det ikke alle steder, der var nogen hjemme, men trods det, kan rigtig mange nu høste frugterne. Og frugten er Fibernet fra Fibia!

 

Den 6. januar modtog vi mail fra en konsulent fra Fibia indeholdende 9 datoer, hvor han ville besøge området. Han bad os melde tilbage, hvornår det passede hver enkelt af os at få besøg, men desværre er der stadig omring 25, der ikke har meldt tilbage.

 

Formålet med denne mail er at orientere de af jer, der evt. ikke har set mailen fra Fibia, til at lede efter dem i jeres indbakke. Muligvis kan den være gemt i en spammape som spam.

 

Har du spørgsmål til denne mail, kan du kontakte mig ved at besvare mailen eller ringe til mig på telefon 21274726.

 

Med venlig hilsen

 

Orla Andersen